Érték és Minőség Nagydíj 2019

“Most valaki azért ül a fa árnyékában, mert valaki más, 20 évvel ezelőtt ültetett egy fát.” – Warren Buffett

 

Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kitüntető címeit idén második alkalommal adták át ünnepélyes keretek között az Országház Felsőházi termében, szeptember 10-én. A ProfessionCert Kft. a Kiírók Tanácsának tagjaként segítette a pályázókat és a Tanács munkáját egyaránt.

A díjnyertes pályázatok az ország 13 megyéjéből érkeztek az ország összes régióját érintve. Idén 60 pályázó 67 pályázata érdemelte ki az Érték és Minőség Nagydíj Védjegy kitüntetést.

Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy bevezetését a fejlődés diktálta. A Kiírói Tanács fókuszpontjai között kiemelt helyet kapott a generációs megújulás elősegítése és a tudásvagyonnal való gazdálkodás értékelése. A gazdasági életben egyre fontosabb a szerepe azoknak a megkülönböztető jeleknek, védjegyeknek, amelyek elsősorban kiemelkedő eredményekre és teljesítményekre hívják fel a figyelmet. – mondta Kiss Károlyné Ildikó az Érték és Minőség Nagydíj Pályázati rendszer alapítója.

A díjat magyar és angol nyelvű, Balázs Károly és Sárkány Gábor grafikus művészek által tervezett kitüntető oklevél tanúsítja. Jelképe az Érték és Minőség Nagydíj emblémájával díszített, a Hollóházi Porcelángyár Kft. alkotógárdája által készített egyedi iparművészeti trófea.

A ProfessionCert Kft. munkatársai több évtizedes szakmai tapasztalatukkal vesznek részt a minőségi és biztonsági megfelelőségértékelések teljes folyamatában. Ez a legkülönbözőbb szakterületeken történő ellenőrzések és vizsgálatok széles területét felölelő változatos és kihívásokkal teli szakmai munka.

Az ünnepélyes díjátadón beszédet mondott Bálint Ágnes, a ProfessionCert Kft. ügyvezető igazgatója, aki egyben az Érték és Minőség Nagydíj szakmai zsűri elnöke is. Beszédében kiemelte, hogy minden nyertes pályázat magas színvonalú, melyek mind – az egyediségükön túlmenően – teljesítették a legfőbb értékelési szempontokat, mint minőség, biztonságosság, innovativitás és piacképesség.

A ProfessionCert Kft. különdíját idén a Thermal Hotel Visegrád****superior nyerte.

 

Foráss: http://emin.hu/