EMiN, azaz Érték és Minőség Nagydíj

2018-ban első alkalommal került meghirdetésre az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat, melyben a ProfessionCert Kft a Kiírók Tanácsának tagjaként segítette a pályázókat és a Tanács munkáját egyaránt.

Az új elismerés nyertesei szeptember 11-én az Országház Felsőházi termében megtartott ünnepélyes eseményen vehették át az okleveleket és trófeákat. 46 pályázó 51 pályázata érdemelte ki az Érték és Minőség Nagydíj Védjegy kitüntetést.

A díjátadó ünnepségen Kiss Károlyné Ildikó, az Érték és Minőség Nagydíj pályázati titkárság ügyvezető igazgatója azt emelte ki, hogy az ország gazdasági versenyképessége csak jó minőségű termékekkel biztosítható. A nagydíj útmutatást ad a fogyasztóknak vásárlásaikhoz, és kiemeli a díjazottakat a gazdasági élet szereplői között.

A ProfessionCert Kft. munkatársai több évtizedes szakmai tapasztalatukkal vesznek részt a minőségi és biztonsági megfelelőségértékelések teljes folyamatában. Ez a legkülönbözőbb szakterületeken történő ellenőrzések és vizsgálatok széles területét felölelő változatos és kihívásokkal teli szakmai munka.

Az ünnepélyes díjátadón beszédet mondott Bálint Ágnes, a ProfessionCert Kft ügyvezetőigazgatója, aki egyben az Érték és Minőség Nagydíj szakmai zsűri elnöke is. Beszédében kiemelte, hogy minden nyertes pályázat magas színvonalú, melyek mind – az egyediségükön túlmenően – teljesítették a legfőbb értékelési szempontokat, mint minőség, biztonságosság, innovatívitás és piacképesség.

A ProfessionCert Kft különdíját a Földi-jó Gasztró Kft kapta a Bake’n’Roll házi kürtőskalács sütő pályázatukért.

image