info@professioncert.hu, Tel.: +3620 539 2355

Bemutatkozás

A ProfessionCert Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonban lévő szervezet, melynek fő tevékenységi területe a független műszaki és mérnöki ellenőrzés, vizsgálat, szakértői vélemények készítése, tanúsítás, projektmenedzsment szolgáltatások és folyamatfejlesztés.

A szervezet vezetőségének tagjai, valamint szakértő munkavállalói a műszaki szakterületek széles területét felölelő, több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

A ProfessionCert Kft. az ellenőrzési, vizsgálati és folyamatfejlesztési szolgáltatások végrehajtása során saját szakértőit alkalmazza. Különleges szakterületi igények esetén pedig maga minősíti és alkalmazza a bevont szakértőket.

Szakértői támogatást nyújtunk Partnereink részére – a fejlesztéstől kezdve a szükséges engedélyek megszerzéséig – a magyarországi és az európai követelmények értelmezéséhez, alkalmazásához és azok sikeres teljesítéséhez.

Célunk, hogy partnereink termékei és szolgáltatásai alkalmasak legyenek a nemzeti és nemzetközi piacokon történő megjelenésre, megfeleljenek a hazai és nemzetközi előírásoknak és a vevői elvárásoknak egyaránt.

Kiemelt szempont számunkra a termékek biztonságának, minőségének hangsúlyozása, a termékek versenyképességének növelése, ezért az „Érték és Minőség Nagydíj” pályázati rendszer támogatását, és az abban történő aktív részvételt kiemelt jelentőségű feladatunknak tekintjük.

ProfessionCert Kft. az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszert vezetett be és hatékonyan működtet, melyet a 400417102 számú tanúsítvány bizonyít.

Tevékenységünk bizonyos részeit nemzetközi tanúsító szervezettekkel kötött együttműködési megállapodások alapján végezzük.

Célunk a folyamatos fejlődés és szolgáltatásaink körének bővítése szorosan együttműködve ügyfeleinkkel, figyelembe véve igényeiket és a piaci környezetet.